Ez a weboldal COOKIE-kat használ!
x
   


Megközelíthetőség

A Hírös Lovarda a kecskeméti lovasaink számára megközelíthető a 28-as busszal, annak Kiskőrösi úti lovasiskola megállója.

A város központja felől autóval érkező kedves vendégeink az Izsáki úton haladva a Hullám vendéglőnél balra kanyarodjanak a Könyves Kálmán körútra, kb. 1400 m megtétele után a kereszteződésnél jobbra fordulva már a Kiskőrösi úton folytathatják útjukat, 1600 m megtétele után megérkeznek a Hírös Lovardához.

Az autópályán érkező kedves vendégeinknek az M5-ös sztrádáról a Dunaföldvári útra kell lefordulni. Kecskemét központja felé haladva az Auchan áruházat és a körforgalmat elhagyva a 4. lámpánál, az autószalonnál jobbra kanyarodjanak! A Könyves Kálmán körúton kb. 1400 m megtétele után a kereszteződésnél ismét jobbra forduljanak! 1600 m megtétele után megérkeznek a Hírös Lovardához.

 

 

GPS: 46.872866' 19.664111'

Bejelentkezés

A lovagoltatás, lovaglás előzetes bejelentkezés alapján történik, ami szükséges egyrészt azért, mert a lovak ápolása, nyergelése időigényes feladat, másrészt a megfelelő időbeosztás óvja lovainkat a túlterheléstől. Továbbá így válik lehetővé, hogy kezdő-, haladó-, terepcsoportokat szervezzünk, melyek intenzívebb oktatást és szórakozást biztosítanak vendégeinknek. A bejelentett óra lemondási határideje előző nap 18 óra, a le nem mondott órát ki kell fizetni!

 

A lovaglásra bejelentkezni a +36-70-326-08-63-as telefonszámon, Kosztyu Róbertnál lehet.