Ez a weboldal COOKIE-kat használ!
x
   


Lovasoktatás

Igényes, magas szinvonalú lovardánkban képzett, tapasztalt edzők, lovasoktatók és tanúsítvánnyal rendelkező iskolalovak (pónik, kisló, nagy ló) várják vendégeinket.

A lovasoktatás során kiemelten fontosnak tartjuk a biztonságot és a fokozatosságot.

Pónioviprogramunk célja, hogy szolgáltatásunk révén kifejlesszük az állatok iránti szeretetet. Ifjú lovasaink ismerkedjenek meg a lóval, mint háziállattal és, mint egy társsal. Sajátítsák el a lóval való kapcsolatteremtés módját, bővebb ismereteket szerezzenek az általuk lovagolt póniról.

A sétalovaglás kísérővel vezetőszáron, voltizshevederben történik, amelybe biztonságosan tudnak kapaszkodni. A kicsiknek a ló háromdimenziós mozgása révén fejlődik mozgáskoordinációjuk, figyelmük.
 

Lovasaink futószáron elsajátíthatják a lóval való kommunikációs nyelvet, a stabil ülést lovaglás közben, a különböző jármódokat. Ha felkészültségük engedi, önállóan is lovagolhatnak a biztonságot jelentő karámokban.
 

Az osztálylovaglás során fejlődik lovasaink ülésbiztonsága, sor kerül a segítségadások pontosítására. Megismerkednek a lovardában használt patanyom figurákkal, és gyakorolják azokat. Megismerkednek a lovardai renddel.
 

Haladó lovasaink díjlovaglás edzésen, tereplovagláson, saját lovon díjugratás edzésen vehetnek részt.

Homokos pálya, négyévszakos pálya és fedett lovarda biztosítja a folyamatos lovaglási lehetőséget.