Ez a weboldal COOKIE-kat használ!
x
   


Nyári napközis táborainkba 5-14 éves gyermekeket várunk.

A foglalkozások alapja a lovas oktatás, amelyet szakképzett oktatóink, edzőink tartanak. Célunk, hogy a gyerekek minél jobban ismerjék meg a lovakat, a körülöttük lévő feladatokat a lovaglással, ápolással, tartással kapcsolatban. A lovon speciális mozgásfejlesztéssel segítjük a figyelemzavarral, tanulási nehézséggel küzdő, valamint a hiperaktív gyermekeket. A lovas oktatást élménydús programokkal színesítjük: rendezünk ló szépségversenyt, pusztaolimpiát, íjászkodunk, kipróbálhatják a szőrén lovaglást, lovaskocsival kirándulunk, tereplovagláson vesznek részt a táborosaink. Szakképzett pedagógusaink gondoskodnak arról, hogy a gyermekek felhőtlenül jól érezzék magukat. Emellett fontosnak tartjuk kis lovasaink egészséges táplálkozását.

Nyári  napközis táboraink öt naposak. Szülő nyilatkozat szükséges arról, hogy a gyermek nem fertőző beteg, közösségbe jöhet, lóra ülhet.

A lovasok hozzanak magukkal lovaglásra alkalmas hosszú nadrágot, zárt cipőt, kobakot /kobakot természetesen a lovarda tud biztosítani/, időjárásnak megfelelő ruházatot, váltóruhát, sapkát, 0.5l innivalót!  

A tábor utolsó napján 15:30-tól bemutatót tartunk, szeretettel várjuk a szülőket, rokonokat, ismerősöket.


                                         

 

Akit érdekel a tábor, és még nem járt nálunk, mindenképpen jelentkezzen be egy lovaglásra, hogy megnézze, tetszik-e szolgáltatásunk. 

 

További információ  a Hírös Lovarda Sportegyesület címszó alatt.